Meer met het KMT

Met het KMT kunnen dingen gedaan worden waar je in eerste instantie niet aan denkt bij een website. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van uw relaties, het bijhouden van een productvoorraad, het printen van facturen of het delen van documenten en informatie over voortgang voor een projectgroep. Daarnaast kunt u deze nieuwe technologie inzetten voor effectieve, eenvoudige automatisering. Denk hierbij aan automatische boekhouding, automatische facturen en order-afhandeling, databasekoppelingen met bestaande databases, routeplanners of digitale formulieren en rapportages.

Zoekmachine optimalisatie

Nu u een website heeft wilt u ook gevonden worden. Het KMT is op verschillende manieren geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing. Denk hierbij aan zelf in te stellen meta-tags (kernwoorden en paginabeschrijving), een voor zoekmachines duidelijke en indexeerbare broncode en de mogelijkheid om zelf geschikte subdomeinen of paginanamen in te voeren.

Zoekfunctie en sitemap

Door de centrale achterliggende database kan er een zoekfunctie aan uw site worden toegevoegd. Ditzelfde geldt voor een sitemap; een klein onderdeel dat uw site direct meerwaarde geeft.

Professioneel fotoalbum op website

Het aanmaken van een fotoalbum gaat sneller dan dat u er een kunt bekijken. Vanuit het KMT-bestandsbeheer kunt u complete mappen in één keer op uw site plaatsen, zonder gebruik te maken van extra programma's. Op een speciale foto-album pagina kunt u nu direct de foto's bekijken. Deze pagina maakt automatisch kleine versies van uw foto voor een overzicht.

Fora en polls

Een forum kan interessant zijn als kennisplatform of ter vermaak. Binnen uw site kunt u iedereen, of een beperkte groep personen (bijvoorbeeld klanten, medewerkers of alumni) de gelegenheid geven met elkaar te discussiëren. U kunt een openbaar forum plaatsen, of een forum dat alleen voor bepaalde gebruikers toegankelijk is.

Enquêtes of polls zijn een manier om met uw bezoekers te communiceren en meningen te peilen. Vanuit de module enquêtebeheer kunt u deze zelf op uw site plaatsen, de antwoorden beheren en resultaten inzien. Het is ook mogelijk de uitslag door middel van grafieken weer te geven op uw site.

Interesse?

Als u wilt weten wat Kingsquare voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op via 0251 229344 of mail ons. Wij denken met u mee en zoeken samen naar een website die u tijd bespaart, makkelijk aan te vullen is en goed werkt.

Neem contact op >>

Projectplanning

In het KMT kunt u naast activiteiten en personeel ook uw projecten plannen. De module is vergelijkbaar met Microsoft Office Project. Een online projectplanning is zeer geschikt voor projecten waar meerdere mensen tegelijkertijd aan werken. Omdat u in het KMT iedereen verschillende rechten kunt geven, is er een verschil tussen gebruikers die de voortgang van het project kunnen bekijken en gebruikers die de voortgang ook kunnen aanpassen.

en meer websites en webapplicaties...

Er is zo veel mogelijk, dat zelfs wij niet alles kunnen bedenken. Bel ons met uw idee, en wij denken graag mee over een mogelijke oplossing. Kingsquare ontwikkelt ook nieuwe webapplicaties.

Foto's Diplomauitreiking Kennemer College

Kenemer CollegeHet Kennemer College maakt gebruik van de fotomodule van het KMT. Hierdoor kunnen docenten en medewerkers van het college heel makkelijk foto's op de website zetten. Het hele mapje met foto's kan geupload worden en het KMT maakt automatisch kleine weergaven voor een foto-overzicht, en zet de foto's op een overzichtelijke wijze neer.