Open Source

Kingsquare kan niet zonder de ontwikkelingen in de markt. Een van onze veel gebruikte spreuken luidt dan ook: "het wiel bestaat al, gebruik 'm dan!". Dit betekent dat we de bestaande technologie en methoden niet zelf opnieuw bedenken. Wel kunnen hier iets nieuws mee maken of verbeteren

Technologie gaat altijd sneller als je er met veel tegelijk aan werkt. Dat is de grote kracht achter open-source ontwikkeling. De onderliggende technieken die Kingsquare hanteert zijn ook hierop gebaseerd. Kingsquare ontwikkeld op basis van Linux, Apache, MySQL en PHP. Met dit in het achterhoofd pogen ook wij bepaalde zaken terug aan de community te geven. Uiteindelijk zijn wij ook technici die het liefst mooie dingen maken. Daar is deze pagina een verzamelpunt van.

Projecten

Kingsquare heeft in het verleden enkele zaken ook publiek uitgebracht. Sommige hiervan hebben ook enkele awards ontvangen vanuit de community.

Uiteraard zijn er ook projecten die nog niet rijp voor publiek zijn maar waar hard aan gewerkt wordt. In de toekomst zullen hier ook alleen maar meer projecten bijkomen. Heeft u een idee voor een project, aanmerkingen op een van onze al gepubliceerde projecten of wilt u ons ergens op wijzen, neem dan contact met ons op.