Over Kingsquare Information Services

Kingsquare maakt websites, u kunt bij ons terecht voor een professionele website of webapplicatie. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat in de afgelopen 8 jaar een eigen framework heeft ontwikkeld. Met dit framework, Kingsquare Management Tools (KMT) verzorgen wij de techniek achter professionele websites. Dit systeem kan precies aangepast worden naar de wensen van de klant en blijft daarbij makkelijk te beheren en te onderhouden.

Het framework

Het KMT is de basis voor een CMS, betaalmodules, webwinkels automatisering van informatiestromen, het delen van documenten en veel meer. Ook kunt u bij ons terecht voor consultancy en hosting. Kingsquare is gevestigd in Beverwijk en goed te bereiken vanuit de Randstad. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

De techniek

Kingsquare werkt met (x)HTML, PHP, MySQL, Linux, CSS, Flash, JavaScript, AJAX, XML en JSON, Smarty Templates, SMS-diensten, jQuery, script.aclo.us, Apache, Zend Framework, Bash en Python.

Ons bedrijf bestaat uit een team van technische medewerkers. Sommige bevindingen die we doen worden gedeeld met de gemeenschap, maar ook bepaalde componenten die geschreven zijn door Kingsquare, zoals een PHP PSD reader en een PHP Cron Deamon applicatie, bieden wij de gemeenschap aan via het Kingsquare Blog.

Contact met Kingsquare

Als u wilt weten wat Kingsquare voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op via 0251-229344 of mail ons. Wij denken met u mee en zoeken samen naar een website die u tijd bespaart, makkelijk aan te vullen is en goed werkt. Kingsquare houdt kantoor in Beverwijk, makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer vanuit de Randstad.

Het KMT

KMT Het KMT is gebruiksvriendelijk, makkelijk aan te passen aan uw wensen, en een veilige manier om uw bedrijf op het web te zetten. Het is belangrijk dat uw website goed bijgehouden wordt, zodat klanten terugkomen om te zien wat het nieuws is. Daarom is het belangrijk dat u zelf snel, makkelijk en/of automatisch nieuwe inhoud toe kunt voegen.

Nieuwe website

Kingsquare heeft zelf ook een nieuwe website. Het werd tijd voor vernieuwing. De meest in het oog springende feature is het portfolio dat de komende maanden aangevuld gaat worden totdat alle projecten van Kingsquare online staan.