Flowers4U

Screenshot van website http://debloemist.nl/ http://debloemist.nl/

Opdrachtgever
Flowers4u
Gebruikte modules

Flowers4U is een webwinkel waar je snel en makkelijk bloemen kan bestellen. Ook is er de mogelijkheid om extra producten bij de bloemen te kopen zoals knuffels, chocola of champagne. De website is tweetalig en ook gericht op de internationale klant.

Verkopen aan elkaar koppelen

Het is voor Flowers4U mogelijk om de verkopen aan elkaar te koppelen. Als iemand een doos chcocola bestelt, biedt de website automatisch aan om dit met bijvoorbeeld samen met een bos bloemen te sturen. Bestelt iemand een feestelijk boeket, dan kan de website daar een fles champagne bij aanbieden.

Meerdere websites in één KMT

Omdat Flowers4u zo veel verschillende producten online verkoopt hebben zij verschillende websites ondergebracht in één KMT. Hierdoor staan alle producten in één productcatalogus, en kunnen de financiën van de verschillende websites in één systeem berekend worden. De websites die Flowers4U beheert zijn; debloemensite.nl, debloemist.nl, flowers4u.nl, rouwbloemensite.nl, dewijnsite.nl, deknuffelsite.nl, deballonnensite.nl, devalentijnsite.nl, trikerbike.nl, en fruitmandensite.nl.