Osirius

Screenshot van website http://www.osirius.nl/ http://www.osirius.nl/

Gebruikte modules

Osirius is een softwarebedrijf, de software wordt online verkocht in de Osirius webwinkel. De webwinkel van Kingsquare is standaard uitgerust met een financiële module waarin de eigenaar de resultaten van zijn webwinkel in kan zien.

Betaalmodule

Klanten kunnen bij Osirius betalen met creditcard, iDeal, eenmalige machtiging, overschrijving en via vooruitbetaling. Kingsquare heeft hiervoor een koppeling gemaakt met het betaalsysteem van Adyen.

Tijdbesparende Koppelingen

Het is voor klanten ook mogelijk om software direct te downloaden van de website van Osirius. Er hoeft dan geen pakket via de post te worden verstuurd. Kingsquare zorgt er voor dat de sleutelcode die nodig is om de software te gebruiken verstuurd wordt aan de klanten via een automatische koppeling.

Naast deze automatisering worden de productgegevens van Osirius uit een externe database ingeladen. Kingsquare heeft een koppeling gemaakt naar deze database, zodat de producten op de website altijd up to date zijn. Ook krijgt de bezorgdienst automatisch bericht van de hoeveelheid bestellingen en waar deze heen moeten.