Patronaat

Screenshot van website http://www.patronaat.nl http://www.patronaat.nl

Partner
SLEM
Opdrachtgever
Patronaat
Gebruikte modules

In samenwerking met het ontwerpbureau SLEM heeft Kingsquare de website van poppodium het Patronaat heringericht en opgefrist. Het KMT is ingezet om de bijzondere, wisselende huisstijl van Patronaat te presenteren. CMS, fotomodule en agenda-systeem op maat in krachtige combinatie geven bezoekers alle gewenste informatie. Bezoekers van Patronaat.nl kunnen in een oogopslag zien welke optredens er aan komen en hier ook meteen tickets voor aanschaffen. Hiervoor heeft Kingsquare een koppeling gemaakt met Paylogic, die de tickets van het patronaat verkoopt.

Gasten automatisch op de hoogte van het nieuws

De nieuwe optredens die op de website van het Patronaat worden ingevoerd komen automatisch op verschillende schermen in het gebouw van het Patronaat terecht. Op die manier kunnen bezoekers meteen zien wat er in de komende maand op het programma staat. Ook kunnen gebruikers in hun profiel op de website aangeven in welke muziekstromingen zij zijn geinteresseerd zijn en waar zij de nieuwsbrief van willen ontvangen.

Community van muziekliefhebbers

Op de website van het Patronaat kunnen bezoekers aangeven naar welke optredens zij gaan, zien wie er nog meer komen, wat de gerelateerde optredens zijn die er aan komen, en meer. Dit gaat allemaal via het profiel van de bezoeker. Na de concerten kunnen bezoekers heel snel de foto's van het optreden terugzien op de website.

Constant bijwerken en vernieuwen

In de afgelopen jaren is de website van het Patronaat meerdere keren technisch opgefrist. Ook in het ontwerp zijn verschillende dingen aangepast of toegevoegd. Het Patronaat is constant aan het vernieuwen en Kingsquare ondersteunt hen daar in.