De Heische Hoeve

Screenshot van website http://www.heischehoeve.com/ http://www.heischehoeve.com/

Opdrachtgever
De Heische Hoeve
Gebruikte modules

De Heische Hoeve is een vergadercentrum, een evenementenbureau en een hotel. Kingsquare heeft over de jaren samen met de Heische Hoeve een zeer uitgebreid automatiseringssysteem neergezet. Op de website van de Heische Hoeve kunnen klanten zelf direct een bedrijfsuitje inboeken in de agenda van de Heische Hoeve waarna veel vervolgacties geautomatiseerd zijn.

Klanten kunnen zelf boeken

Op de website van de Heische Hoeve staan vele leuke personeelsuitjes waar bezoekers uit kunnen kiezen. Waaronder een Rally door Brabant, een kanotocht, een Brabantse Cultuursteptocht en meer. De prijs van het arrangement is direct zichtbaar en bezoekers kunnen meteen overgaan tot het boeken van het gekozen arrangement. De agenda op de website van de Heische Hoeve is real time. Een klant kan dus alleen boeken als het uitje op die datum beschikbaar is. Na de boeking worden allerlei processen in gang gezet, de partijen waarmee de Heische Hoeve samenwerkt krijgen automatisch een e-mail, de kamers worden vastgezet, er wordt een offerte opgesteld, en het evenement komt in de agenda van de personeelsplanning en de kassa.

De Heische Hoeve beschikt over een online automatiseringssysteem, waarmee het een primeur in huis heeft: de Heische Hoeve is het eerste bedrijf in Nederland waar mensen zelf online een personeelsuitje kunnen boeken.

Personeelsplanning

De agenda van de Heische Hoeve wordt overal binnen het bedrijf gebruikt, op de website, in het kassasysteem, in en in de backoffice. Het KMT laat de agenda en het personeel dat beschikbaar is in een duidelijk overzicht zien. Werknemers zijn in te plannen, simpel door er op te klikken, en overzichten van gewerkte uren en overuren zijn duidelijk in te zien. Het personeel krijgt automatisch e-mails waarin wordt gevraagd of zij kunnen werken, en zij kunnen zelf aangeven wanneer zij beschikbaar zijn om te werken. Meer over het personeelsplanningssysteem van Kingsquare.

Uitgebreid Kassa-systeem

De Heische Hoeve heeft een intelligent Kassa-systeem dat gekoppeld is aan de agenda van het bedrijf. De kassa kan zelf 'zien' welke groepener momenteel in de bar aanwezig kunnen zijn. Dit maakt het voor het personeel zeer eenvoudig om de drankjes en hapjes op de juiste groep te boeken. Deze kosten komen dus automatisch gespecificeerd op de factuur van de klant.

Scores

De Heische Hoeve kan via de systemen van Kingsquare direct inzien hoe het gaat met het bedrijf en waar er verbetering kan komen in de effectiviteit. Allerlei statistieken zijn in te zien, zoals aankomende boekingen, verkochtte drankjes, effectiviteit van het personeel, effectiviteit van de verstuurde offertes, enzovoorts. Kortom, het is een zeer succesvol systeem wat de Heische Hoeve zeer veel tijd bespaart.