Outstanding Events

Screenshot van website http://www.outstandingevents.nl/ http://www.outstandingevents.nl/

Partner
Dunes Multimedia
Opdrachtgever
Outstanding Events
Gebruikte modules

U wilt een onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of professionele teambuilding beleven? Op of rondom het strand? Outstanding Events verzorgt het hele jaar door, voor groepen tot 2000 personen, sportieve en creatieve belevingsevents op inspirerende locaties. De website is ontworpen door Dunes Multimedia, en gebouwd door Kingsquare.

Bedrijfsuitje snel gevonden

Op de website van Outstanding Events zijn de verschillende bedrijfsuitjes te bekijken op zowel foto's als video. De uitjes kunnen ook meteen worden geboekt via een boekingsformulier online. Een sterk punt van de website zijn de vele leuke reacties die klanten geven als zij een activiteit hebben meegemaakt bij Outstanding events. Dit trekt weer nieuwe klanten aan!

Online promotie via Adwords

Ongeveer 90% van de klanten van Outstanding Events komen via de website binnen. Outstanding Events maakt veel gebruik van Google Adwords als promotiemiddel. Het is belangrijk dat je bij de website van Outstanding uitkomt zodra je het woord 'bedrijfsuitje' intypt. Google Adwords is zelfs bij Outstanding Events langs geweest om het bedrijf als voorbeeld op te nemen in een reclamecampagne voor Adwords. Het resultaat is een leuke korte flm over Outstanding en Adwords.