Buidelslings & Meer

Screenshot van website http://www.buidelsling.nl http://www.buidelsling.nl

Opdrachtgever
Buidelsling
Gebruikte modules

Buidelslings & Meer is een webwinkel die zich richt op de verkoop van buidelslings. De buidelsling is een zeer gemakkelijke babydrager van stof, waarmee je je kindje op de heup kan dragen. Daarnaast bieden zij nog een bijzonder aanbod kindermutsen, kinderponcho's, beenwarmers voor kinderen en originele hebbedingen. De site heeft een creatieve en speelse uitstraling met een zeer eigen karakter.

Eigen stijl

Buidelslings & Meer, heeft een creatieve vormgeving en opzet die volledig geintegreerd is binnen de webshop van Kingsquare. Alle productpresentaties, formulieren en de kassa hebben die unieke huisstijl meegekregen. De site maakt gebruik van uitgebreid beeldmateriaal binnen de productpresentaties en de mogelijkheid tot het inzoomen daarop. Ook is het zeer eenvoudig om producten met elkaar te combineren zodat de productpresenties nog aantrekkelijker worden met bijpassende producten.

In de shop kun je eenvoudig en snel afrekenen zonder eerst een klantprofiel aan te maken. Buidelslings & Meer is een zeer zoekmachine vriendelijke website met veel mogelijkheden binnen het productbeheer om dit aan te passen.
 
Tijdsbesparende Webwinkel

Voorraden voor de diverse producten, maten en kleuren worden automatisch bijgehouden, opdat levertijd en beschikbaarheid altijd realtime kan worden gepresenteerd.