Referenties

Outstanding Events - Atse Hamers

Outstanding Events organiseert sportieve bedrijfsevenementen. In 2005 hebben zij een website laten maken door Kingsquare en Dunes Multimedia. "We wilden een website die we geheel naar onze eigen hand konden zetten" aldus Atse Hamers, een van de eigenaren van Outstanding Events. De website is er gekomen, inmiddels is het bedrijf gegroeid en is een nieuw en verbeterd website ontwerp ontwikkeld door Dunes Multimedia en Kingsquare. Het bedrijf is tevreden over de samenwerking met Kingsquare.

website bouwen Outstanding Events Atse: "Het is sinds 2005 steeds makkelijker en beter geworden om de website bij te werken". Het KMT, het systeem ontwikkeld door Kingsquare en waarmee klanten hun website zelf kunnen bijwerken, wordt constant doorontwikkeld en geüpdate. Atse; "Het is veel werk om een website goed bij te houden, maar het wordt steeds makkelijker om de lettertypes en de opmaak er automatisch goed uit te laten zien op de website". 90% Van de klanten van Outstanding Events komt binnen via de website, mede dankzij de zeer succesvolle Adwords campagne die het bedrijf voert. Google Adwords gebruikt zelf een leuk fimpje van Outstanding Events ter promotie van Adwords. Outstanding Events was een van de Google Adwords Heroes.

Boeketcadeau – Thobias Heijn

Boeketcadeau.nl is een online bloemenwinkel. Naast bloemen verkopen zij ook cadeaus zoals knuffels, champagne, wijn, fruitmanden, ballonnen en chocolade. Thobias is samen met Carolien Heijn ook eigenaar van bloemenwinkel Vivaldi Flowershop in Overveen, in 2006 startten zij het plan om hun bloemen ook online gaan verkopen. Thobias: “We zijn bij Kingsquare gekomen via het webdesign bureau Dudesquare en hun website tijdvooreensite.nl”. Webdesigner Dudesquare is een vaste partner van Kingsquare en werkt op meerdere projecten samen met Kingsquare.

boeket van de webwinkel boeketcadeauDe webwinkel van Boeketcadeau is begonnen in 2006, het aantal bestellingen via de website wordt elk jaar meer. “We krijgen op dit moment meer bestellingen binnen via de website dan via de winkel”: volgens Thobias, “de structuur van het bedrijf is veranderd, we krijgen meer vragen via de telefoon en via e-mail, daarbij onderhouden we de website zeer regelmatig”. Als er een technische vraag is wordt er een ticket gestuurd naar de servicedesk van Kingsquare. Het is natuurlijk vervelend als er een probleem is met de website, maar het is fijn als dat meteen wordt opgelost. Boeketcadeau.nl is positief over de samenwerking met Kingsquare. Thobias: “Ik zou Kingsquare zeker aan anderen willen aanraden”.

Contact met Kingsquare

Als u wilt weten wat Kingsquare voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op via 0251-229344 of mail ons. Wij denken met u mee en zoeken samen naar een website die u tijd bespaart, makkelijk aan te vullen is en goed werkt. Kingsquare houdt kantoor in Beverwijk, makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer vanuit de Randstad.

Het KMT

KMT Het KMT is gebruiksvriendelijk, makkelijk aan te passen aan uw wensen, en een veilige manier om uw bedrijf op het web te zetten. Het is belangrijk dat uw website goed bijgehouden wordt, zodat klanten terugkomen om te zien wat het nieuws is. Daarom is het belangrijk dat u zelf snel, makkelijk en/of automatisch nieuwe inhoud toe kunt voegen.