Advies over websites en webapplicaties

Bij Kingsquare kunt u terecht voor advies, over programmeren, over uw website, over uw applicaties en meer. Heeft u bijvoorbeeld een bestaande webapplicatie die wegens succes uitgebreid wordt, en u komt er even niet meer uit, dan kunt u bij ons langskomen voor uitleg en advies.

Interesse?

Als u wilt weten wat Kingsquare voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op via 0251 229344 of mail ons. Wij denken met u mee en zoeken samen naar een website die u tijd bespaart, makkelijk aan te vullen is en goed werkt.

Neem contact op >>

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Workshops optimaal gebruik website

Kingsquare geeft ook regelmatig workshops, niet over programmeren, maar over het optimaal gebruik van het KMT. Wilt u weten wanneer de volgende workshop plaatsvindt? Houdt dan onze nieuwsbrief in de gaten of stuur een e-mail naar info@kingsquare.nl.

De techniek

Kingsquare werkt met (x)HTML, PHP, MySQL, Linux, CSS, Flash, JavaScript, AJAX, XML en JSON, Smarty Templates, SMS-diensten, jQuery, script.aclo.us, Apache, Zend Framework, Bash en Python.

Nieuwe website

Kingsquare heeft zelf ook een nieuwe website. Het werd tijd voor vernieuwing. De meest in het oog springende feature is het portfolio dat de komende maanden aangevuld gaat worden totdat alle projecten van Kingsquare online staan.