Werkwijze

We starten met een kennismakingsgesprek om te kunnen zien wat wij voor uw bedrijf kunnen doen. Het eerste gesprek is belangrijk voor ons, omdat wij u willen leren kennen, en meer willen weten over uw werkwijze en doelen om tot een goede technische oplossing te komen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Uw website bouwen

Na het eerste gesprek brengt Kingsquare een offerte uit. Hierna kunnen we in overleg ook functies toevoegen of aanpassen om tot de beste oplossing voor een professionele website voor uw bedrijf te komen. Dit kan een webwinkel zijn met betaalmodule, een webapplicatie of een website, allen met een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Omdat wij bij Kingsquare van techniek houden, en graag zien dat uw website vooral goed werkt, beginnen we met het functionele ontwerp op te zetten. Wij kunnen dit technische gedeelte aan uw ontwerp koppelen, of samen met u een nieuw ontwerp voor uw website laten maken. Hierna koppelen we het grafische ontwerp met het technische ontwerp, en heeft u een goed werkende website.

De stappen naar het eindresultaat

  • Kennismakingsgesprek
  • Offerte en eventueel revisies
  • Uitwerken functioneel ontwerp en eventueel revisies
  • Webdesign en eventueel revisies
  • Technische uitwerking ontwerp en eventueel revisies
  • Technische realisatie
  • Testen en vullen door de klant
  • Laatste revisie website technisch en inhoudelijk, oplevering, online plaatsen website
  • Zoekmachine optimalisatie, nazorg en ondersteuning

Na de eerste oplevering website

Zodra wij klaar zijn met de technische realisatie, komen we weer bij u. U kunt de website nu vullen met tekst, afbeeldingen, filmpjes, agenda's, producten, et cetera. Om succes bij de lancering van de website te verzekeren gaan we de website ook goed testen. U geeft bij ons aan waar de website nog bijgeschaafd kan worden, en de website gaat live.

De lancering van uw professionele website

Als de website eenmaal online is, staan wij nog steeds voor u klaar met service en ondersteuning bij vragen of problemen. Na oplevering van de website kunnen we u ook helpen met zoekmachine optimalisatie en het bijhouden van uw bezoekersaantallen. 

Ook als de website al online is kan Kingsquare voor u achter de schermen werken aan uitbreiding van de website. Wij kunnen naar uw behoefte applicaties toevoegen en de website steeds interactiever en interessanter maken.

Ons netwerk

Kingsquare is gespecialiseerd in de techniek en de automatisering achter websites. Als wij een expertise niet in huis hebben, halen wij dit uit ons netwerk van partners.

Contact met Kingsquare

Als u wilt weten wat Kingsquare voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op via 0251-229344 of mail ons. Wij denken met u mee en zoeken samen naar een website die u tijd bespaart, makkelijk aan te vullen is en goed werkt. Kingsquare houdt kantoor in Beverwijk, makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer vanuit de Randstad.